Bli med oss på fotball treningsleir i utlandet

Hva har Bryne FK, Alunda FK, IF Dam, Ødåkra IF, Rosenborgs BK, FC København og Helsingborgs IF til felles?
Alle har valgt å reise på fotball treningsleir med oss. Et stort antall fotballspillere har gjenom årene ladet opp
på våre anlegg og gjort oss til den ledende leverandør av treningsleir.
Hovedårsak? Vi kan treningsleir.

Treningsleir El Montanya, Spania

Noen ganger ønsker du deg litt lenger unna, der sjansen for god varme i mars og april er høyere en på våre breddegrader. Vi har derfor valgt å investere i treningsleir lokalisert i og nær metropolen Barcelona.
Treningsleir El Montanya i Spania

Treningsleir Sitges, Spania

Med bare 35 km til Barcelona, og med en rekke fantastiske strender, har Sitges i mange år vært et svært populært reisemål. Sitges er også kjent for sitt kulturliv, blant annet en berømt film festival. Dere bor på sjarmerende Park hotell.
Treningsleir fotball Sitges i Spania

Treningsleir Hirtshals, Danmark

Hirtshals "på toppen av Danmark" har en flott beliggenhet for de som reiser med ferge til Danmark. Bo komfortabelt med spektakulær utsikt ut over havet. Kokkene er begge matexperter og får toppkarakter for maten
Treningsleir fotball Hirtshals i Danmark

Treningsleir København, Danmark

I Skovlunde, like utenfor København sentrum, i gangavstand fra ditt koselige rom finner du 16 gressbaner, en tredje generasjons kunstgress plen utendørs, en andre-generasjons kunstgress innendørs, egen garderobe i det lokale klubbhuset, innendørs svømmebasseng
Treningsleir fotball København i Danmark

Treningsleir Halmstad, Sverige

På Quality Hotel Eurostop bor dere luksuriøst like utenfor byen. Hotellets motto er positivitet og hjelpsomhet - her føler du deg virkelig velkommen. Vi tilbyr flere forskjellige alternativer for gresstrening, slik at du kan oppnå optimal forberedelse av serien starter.
Treningsleir fotball Halmstad i Sverige

Treningsleir London, England

Bisham Abbey National Sports Centre ligger i Londons utkanten, bare 20 minutter med buss fra Heathrow lufthavn. Nærheten til sentrale London gjør Bisham Abbey ekstra attraktivt. Og hvorfor ikke benytte anledningen til å se en seriekamp under treningsleir i England!
Treningsleir fotball London England

Vi hjelper deg og laget ditt med alt det praktiske.

I en tid da mange kutte ned på ressurser, kvalitet og service, går vi i motsatt retning. Vår samarbeidspartner, Sports International, har 16 dyktige og erfarne medarbeidere som arbeider full tid for fotball - og brenner for å ta vare på ditt lag på best mulig måte.
Kontakt Henry på 900 19054 eller Johan på +46 300-720 95