En treningsleir på Kviberg Vandrerhjem i sentrale Gøteborg

I sentrale Gøteborg ligger det naturskjønne idrettsområdet Kviberg som er iferd med å bli en av Sveriges mest moderne anlegg.  Det er flere kunstgressbaner i nærheten, og siden 2015 også en multihall med fullstørrelse kunstgressbane og plass til 3000 tilskuere.  Hallen inneholder også håndballbaner, konferansemuligheter, gymfasiliteter og også en skitunnell. Mange fotballag finner adspredelse med  interne beachvollyballturneringer ved siden av fotball treningsleir og kamper. Dette er veldig populært. Kviberg er et moderne  vandrerhjem bare 10 minuter fra avenyn. Kontakt oss så hjelper vi dere med en treningsleir i Gøteborg. Dere bør også passe på å  besøke idrettsmuseet, et museum med mye idrettsnostalgi.

Naturskjønne Kviberg, Sveriges mest moderne fotballanlegg. Book deres neste fotball-leir her!

Kart Gøteborg

Treningsleir i Kviberg i Gøteborg

Avstand gress: 100 m – 5 km
Overnatting: 4 – 6 sengsrom med dusj og toalett i gangen.
Vår mening: Idrettsbyen Gøteborg gir en fantastisk mulighet til å lade opp til sesongen. Vi tilbyr et stort utvalg av aktiviteter på Kviberg idrettsområde og me

Hva sier kundene:

”Vi har bara godt å si om vår treningsleir i Kviberg og kontakten med dere. Anlegget passet oss perfekt og med veldig god mat, fine kunsgressbaner. Nærheten til Gøteborg var et pluss”
– Bengt-Gunnar Strand, Hestra SSK

”I år reiste vi til Kviberg i Gøteborg på treningsleir og vi er meget godt fornøyd med weekenden. Maten som serveres er fantastisk og banene er av høy kvalitet.”
– Ine Iversen, Grue IL

Send en uforpliktende forespørsel om treningsleir Kviberg Vandrerhjem i Gøteborg

Navn:

E-post:

Idrettslag:

Telefon:

Hvilken destinasjon ønsker dere tilbud på, og i hvilket tidsrom. Andre ønsker: