Treningsleir i Spania på Sitges Barcelona.  Kort spasertur til stranden

Med bare 35 km til Barcelona, og med en rekke fantastiske strender, har Sitges i mange år vært et svært populært reisemål for treningsleir. Dere bor på sjarmerende Park Hotel, en kort spasertur fra stranden. Her blir du godt kjent med internasjonale grupper, og både den vennlige servicen og maten her er høyt verdsatt. Treningene foregår på den lokale klubbens treningsanlegg bare 10 minutters gange fra hotellet. Den lokale fotballklubben får mye ros fra våre svenske og norske lag som bruker anlegget.
Sentrale Barcelona kan du nå billig og enkelt med lokaltog som kjører flere ganger i timen. Er du på treningsleir så nær denne fantastiske byen, er et besøk på FC Barcelona og Nou Camp nesten et must. Vi kan også ordne billetter til en Barcelona fotballkamp. Sitges er et svært populært alternativ – tidlig bestilling er et must!

Sammen skal vi sørge for at deres sportsreise til Sitges i Barcelona går knirkefritt

Kart sitges 2

Treningsleir fotball på Sitges Barcelona

Avstand gress: Tredje generasjons kunstgress innen gangavstand
Gressplener: 15 minutter buss avstand.
Overnatting: 2-4 sengs rom med dusj, toalett og TV.
Avstand fra Barcelona: 35 km
Vår mening: Perfekt for de som ønsker å bo nær havet og Barcelona. Hoteller er veldig profesjonell, og vil sikre at du får en flott oppfølging. Et ypperlig alternativ for de som ønsker noe mer enn bare en treningsleir.

Hva sier kundene:

”Vi hadde en kanon treningsleir på Sitges, hyggelig hotell med trivelig og hjelpsomt personale. Treningsforholdene er utmerket. Men det aller beste var kanskje når vi hadde en liten miniturnering med både strandfotball og fotballtennis nede på stranda. Dette var utrolig populært iblandt guttene. En stor takk til dere for en meget bra jobb”
– Jonas Fjelkman IFK Aspudden

Send en uforpliktende forespørsel om treningsleir på Sitges Barcelona

    Navn:

    E-post:

    Idrettslag:

    Telefon:

    Hvilken destinasjon ønsker dere tilbud på, og i hvilket tidsrom. Andre ønsker: