Hamburg Football Cup 25-28 Juni 2020

Hamburg Football Cup  er en international ungdomsturnering for både jenter og gutter i Tysklands nest største by, Hamburg.

Fotballcupen spilles på  storklubben Hamburgs SVs fantastiske anlegg i  Norderstedt rett nord for Hamburg. Turneringen spilles på 4 fine naturgressbaner og 2 kunstgressbaner av nyeste generasjon. Banene ligger ikke langt unna hotellet dere bor på. I kombinasjon med byen Hamburg er dette den perfekte cupen og en herlig avslutning på vårsesongen.  Dette kommer til å bli et eventyr og en uforglemmelig opplevelse, både på og utenfor banene.

Hamburg Football Cup spilles i 4 ulike klasser, gutter født 2006 og 2005 samt jenter født 2006 og 2005. Hvert lag er garantert minst 4 kamper a 2×25 minutter.  Programmet legger opp til at alle lag får muligheter til en halv dag i Hamburg hvis dere ønsker.  I prisen inngår også et besøk på HSVs hjemmearena  Volksparkstadion.

Dette imponerende sportsanlegget er en av Tysklands største med 8 fantastiske gresplener og 3 kunstgressbaner av høyeste kvalitet.

 

Hva koster dette:
Deltageravgift er kr 3.495,- pr person. Dette inkluderer 3 døgn (25-28. juni) på hotell i Norderstedt. Helpensjon med middag som første måltid den 25. juni, og siste måltid er frokost 28. juni. Representant for vår samarbeidspartner, Sportsinternational, vil være tilstede under hele arrangementet. Frokost spises på hotellet. Lunch og middag på sportsanlegget. Det kan også lages spesialmat for allergikere.
Lagavgift på 2.500,- pr lag.

Avstander:
Hamburg sentrum med tog er bare 17 minutter unna. Til Hamburg flyplass er det bare en mil. Vi kan være behjelpelig med transport fra Norge til Hamburg.

Send en uforpliktende forespørsel om deltagelse i Hamburg fotballcup 2020

    Navn:

    E-post:

    Idrettslag:

    Telefon:

    Hvilken destinasjon ønsker dere tilbud på, og i hvilket tidsrom. Andre ønsker: